Mangler du inspiration til din næste fiskedag?
Så sæt kryds i kalenderen når vi hos KEN STORKØKKEN, i samarbejde med HOUNÖ, inviterer til event med fokus på fisken og udforsker forskellige tilberedninger og garniturer, alt sammen nemt lavet i ovnen😋
Vi vil også demonstrere, hvordan du nemt kan imponere og forkæle dine gæster med ægte hollandaise direkte fra ovnen🍽️✨ Det er kokken Sébastien som vil stå klar med tips og tricks, til hvordan du i fremtiden kan lave nemme fiskeretter.
Lidt om kokken👩🏻🍳
Sébastien Monjoin er inspirations- og udviklingskok hos HOUNÖ. Han har sin faglige baggrund fra restaurant Thors Mølle i Aarhus, hvor han er udlært. Med erfaring indenfor kantinekøkkenet og fine dining har Sébastien omfattende viden som favner bredt.
Sébastien har i et års tid udforsket bagerkunsten gennem sit arbejde ved et Micro bageri. Her har han prøvet kræfter med alt fra surdej til håndrullet croissanter🥐
Sébastien er halvt dansk og halvt fransk og har en særlig passion for fransk cuisine. Denne kærlighed til det franske køkken har ført ham til Bretagne i Frankrig, hvor han har boet og arbejdet i en årrække.