Pålægs- og brødmaskiner
Vil du gøre hverdagen i det professionelle køkken nemmere, er en pålægsmaskine eller brødmaskine muligvis lige, hvad du mangler. En professionel pålægsmaskine eller brødmaskine er ideel at have i køkkenet, uanset om det er til kantinen, restauranten, cafeen eller anden form for storkøkken. Med disse kvalitetsmaskiner, som kan skære i forskellige bredder, er du sikret flot skæring og konsistens i tykkelsen på dine emner.
Med en pålægsmaskine fra Hendi, Noaw, Scharfen, Graef eller Bizerba får du en perfekt samarbejdspartner til håndtering af pålæg i dit professionelle køkken. Om du skal lave skiver af saftig roastbeef til dit smørrebrød eller silketynde strimler af lufttøret, spansk parmaskine til dine tapasanretninger, så er en pålægsmaskine det oplagte valg for dig.
Vi har ligeledes et udvalg af brødmaskiner fra Graef og Bizerba, som hjælper til perfekt skæring af brødet i lige den tykkelse, som du ønsker. Du finder hele vores udvalg på denne side.